Proteklog vikenda u Drnišu je organiziran Kent Bank Kup za djevojčice. Turnir je održan u organizaciji ŽKK DOŠK Principesse iz Drniša, a pod pokroviteljstvom Kent Banke.

Turnir se igrao u dvije kategorije, jedna kategorija za 2004./2005. godište, dok je druga kategorija bila za 2006. godište i mlađe uzraste. Nastupali su klubovi iz Splita, Dugopolja, Trogira, dvije ekipe iz Drniša te igračice Akademije Anđe Jelavić. Naša momčad ŽKK Dugopolje je igrala u grupi mlađih kadetkinja 2004./2005. godište.

Prvu utakmicu su odigrale odmah po dolasku u Drniš već u 9:00 sati protiv ŽKK DOŠK. Rani termin odigravanja rezultirao je slabim ulaskom u utakmicu i manjku borbenosti. Konačni rezultat je bio 36:28 za DOŠK. DOŠK je dodatnom pobjedom protiv ŽKK Trogir osvojio prvo mjesto u toj kategoriji.

Utakmicu za drugo mjesto naše cure su igrale protiv ŽKK Trogir i tu su napokon imale priliku pokazati sav svoj talent. Igranje u 13:00 sati im je dalo vremena da analiziraju prethodnu utakmicu i dogovore najbolju taktiku za odlučujući susret protiv cura iz Trogira. Ozbiljnim pristupom i maksimalnim zalaganjem pregazile su trogirsku ekipu sa čak 40 razlike. Time su ŽKK Dugopolje osvojile drugo mjesto, dok je treća završila ekipa ŽKK Trogir.

U kategoriji 2006. i mlađe godište, ŽKK Došk su također osvojile prvo mjesto, druge su bile ŽKK Split, a treće Akademija Anđe Jelavić.