Djevojke iz ŽKK Dugopolje protiv KK Alkar završile polusezonu

ŽKK Dugopolje - KK Alkar 32:56

0

Košarkašice ŽKK Dugopolje su protiv KK Alkar odigrale posljednju utakmicu i završile polusezonu. Utakmica je završila pobjedom KK Alkar 56:32.

Jučer je u goste našim curama iz ŽKK Dugopolje došla ekipa sinjskog KK Alkara. Iako je ekipa iz Sinja na kraju bila uspješnija, domaćinkama se treba odati priznanje za jako dobru igru koju su pokazale kao i za iznimnu srčanost tokom utakmice.

Dugopoljke su odlično ušle u utakmicu i bile sasvim ravnopravne suparnicima. Sve do kraja treće četvrtine njihova igra je bila vrlo dobra. No ipak u zadnjoj četvrtini nedostajalo im je snage i svježine da završnicu odigraju na istoj razini. Na kraju su Sinjani odnijeli pobjedu i bodove u cetinski kraj.

U redovima ŽKK Dugopolje najefikasnija je bila Radovan sa 18 koševa, Ževrnja je postigla 6 koševa, dok su po koš odnosno 2 poena postigle Perišić, Mustapić i Plazibat.

Svakako da ova utakmica sa prikazanom igrom i zalaganjem treba biti primjer na koji način igrati i u drugom dijelu sezone. Bez obzira na krajnji rezultat, djevojke mogu biti zadovoljne sa vrlo dobro odigranom utakmicom za kraj ovog dijela prvenstva.

Sastav ŽKK Dugopolje: Radovan, Ževrnja, Perišić, Balić, Ravlić, Kolić, Mustapić, Vladović, Mustapić, Plazibat.

ŽKK Dugopolje – KK Alkar 32:56