21/06/21

ŽKK Dugopolje u zaostaloj utakmici uvjerljivo slavile protiv ŽKK Brača

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Jučer su u školskoj dvorani OŠ Dugopolje košarkašice ŽKK Dugopolja dočekale suparnice iz ŽKK Brača. Ovo je bio zaostali susret iz 2. kola Lige djevojčica, a prethodno je bio odgođen zbog bolesti koja je poharala dugopoljsku momčad.

Prema dogovoru ova dva kluba, domaćinstva su zamijenjena, tako da je Dugopolje bilo domaćin u ovome susretu. Iako se prema rezultatu na semaforu moglo pomisliti da je ovo bila lagana utakmica za domaćine, na terenu je odigran ravnopravni susret ova dva protivnika.

Igračice ŽKK Dugopolja u susret su ušle relativno opuštajuće i uvjerljivo, no Bračka ekipa nije dopuštala da odmah uđu u rezultatski minus. Ipak, u nastavku utakmice domaćinke su pokazale svoju kvalitetu i na krilima sestara Baričević uvjerljivo slavile. Trener Čipčić je maksimalno rotirao svoj rooster, a dojam ostaje da još više kvalitete ima u dugopoljskim rukama. Nakon susreta trener je rekao:

– Gledali smo jednu ravnopravnu utakmicu u koju su naše cure laganije i nikako se nisu uspijevale odlijepiti od hrabrih Bračanki. Nakon što smo napravili razliku, sve cure su dobile priliku pokazati što znaju. Najbolje su bile sestre Baričević koje su zajedno postigle 27 poena. Naša ekipa sigurno može još puno bolje, a to ćemo pokazati u nadolazećim susretima kad nas čekaju još zahtjevniji protivnici. Moram napomenuti da nam je djelitelj pravde bio sudac koji je dan prije pred malim ekranima sudio susret KK Šibenik protiv KĶ Cedevite. Iako se u nekim trenutcima opustio, dobro je odsudio i ovaj susret – zaključio je Čipčić.

ŽKK Dugopolje –  ŽKK Brač 35:16

ŽKK Dugopolje: Vickov, Levanić, M. Rogošić (3), Budalić, Martinović, M. Baričević (8), P. Baričević, I. Baričević (19), Armanda (3), Perišić, Čipčić, Kolić, Babić, Dodoja (2)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Udruge civilnih stradalnika Domovinskog rata poručile Škori: ‘Za koju domovinu se bori vaš Domovinski pokret?’

Zajednica udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata u priopćenju je u nedjelju prozvala predsjednik Domovinskog pokreta Miroslava Škoru da svojim...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img