Zloglasno predviđanje Babe Vange za 2022. godinu se ostvarilo! Evo što je najpoznatija vračara pogodila

0
Foto: Baba Vanga

Kada je 1996. godine napustila ovaj svijet, najpoznatija vračara na svijetu, Bugarka, Baba Vanga, ostavila je niz proročanstava i to sve do 5079 godine.

Među tim proročanstvima ima i onih koji se dotiču 2022. godine, a jedno se, vjerovali ili ne, čak i ostvarilo. Baba Vanga je u prošlosti već znala pogoditi, odnosno predvidjeti, da će se neki događaji ostvariti. Recimo predvidjela je smrt princeze Diane, predvidjela je notorni “9. rujna” i napad teroristički napad na Twinse, kao i to da će Barak Obama biti predsjednik SAD-a

Vanga je već imala točnih predviđanja za ovu godinu. Predvidjela je kako će dijelove Azije i Australije pogoditi devastirajuće poplave, a to se na kraju i dogodilo. Isto tako, predvidjela je da će ove godine biti golemih suša i da će mnogi gradovi ostato bez vode. Pa eto, i to se dogodilo i to u Velikoj Britaniji, koja je 12. kolovoza proglasila sušu.

Ima još predviđanja

Gadno je i u Portugalu, Italiji gdje se poziva građanje na štednju s potrošnjom vode i gdje je proglašena najgora suša još od 1950. godine, a kako se sjećamo ovoga ljeta izdano je upozorenje za štednu vode i u Hrvatskoj sredinom ljeta.

To su već dva predviđanja koja je pogodila za ovu godinu. A što slijedi? Vanga je tvrdila da će nas pogoditi i najezda skakavaca, kao i glad. 

E sada, Baba Vanga imala je još nešto predikcija za ovu godinu i moramo priznati da nam se suše i nestašica vode više sviđaju. Vanga predviđa novu pandemiju, ali ovaj put se radi o smrtonosnom virusu kojeg su istraživači slučajno otkrili u Sibiru.

Predvidjela je i glad u Indiji, najezdu skakavaca, goleme temperature..

Ivica R.