Želite li pak sakriti svoje priče samo od pojedinog profila koji vas ne prati, dovoljno je otići na taj profil i odabrati izbornik u gornjem desnom kutu. U izborniku koji se pojavi odaberite skrivanje priče (Hide Your Story) i potom potvrdite da želite sakriti priču. Taj profil više neće vidjeti fotografije, videa ili videa uživo koje od tog trenutka objavljujete u svojim pričama.

Bez obzira na to koju razinu privatnosti odaberete, ipak bi trebalo imati na umu da ako objavljujete javno vidljive fotografije, objavljujete samo one kojih se za nekoliko godina nećete sramiti ili koje vas neće dovesti u neprilike, piše Zimo.