Zorica Gregorić napušta DP: “VI NISTE Domovinski pokret, VI STE Domovinski zastoj”

0

U pozivu za pressicu navedeno je da će “čak 11 bivših predsjednika/povjerenika ogranaka gradske podružnice Zagreb napušta Domovinski pokret zbog lažnih obećanja i nemarnog vođenja stranke

Zorica Gregorić, članica Predsjedništva Domovinsog pokreta, upraviteljica Zaklade Domovina i predsjednica stranačkog ogranka Sesvete ( to su dužnosti na kojima se vodi na službenim stranicama stranke; DP grada Zagreba je raspušten) za subotu je najavila press konfenciju na kojem će obznaniti da napušta tu stranku.Konferenciju za medije održat će se u subotu 30. 7.2022. godine u Hotelu Dubrovnik s početkom u 11 sati.

U pozivu za pressicu navedeno je da će “čak 11 bivših predsjednika/povjerenika ogranaka gradske podružnice Zagreb napušta Domovinski pokret zbog lažnih obećanja i nemarnog vođenja stranke”.

Uz informaciju o napuštanju stranke je naglašeno nezadovoljstvo radom strake sažeto u poruci: “VI NISTE DOMOVINSKI POKRET, VI STE DOMOVINSKI ZASTOJ!”

U vrijeme nastajanja Domovinskog pokreta Zorica Gregorić najavljivana je kako veliko pojačanje stranke, slovila je kao miljenica bivšeg predjednika i kao “Škorin as iz rukava”. Kao braniteljica Vukovara izabrana je i kao vanjski član saborskog Odbora za ratne veterane.

Anita M / Foto: Facebook