[13. GODINA] U prijateljskoj utakmici Hrvatski Dragovoljac dočekuje MNK Ustanik

0
2

Nakon turnira Hrvatski vitezovi, odigranog u Dugopolju, MNK Hrvatski Dragovoljac nastavlja sa pripremama za novu natjecateljsku sezonu.

Kada je seniorska momčad u pitanju, točan datum prvenstva još nije definiran, no ipak se očekuje kako će ono startati za malo više od dva tjedna. Crni su već odavno počeli slagati igračku križaljku za novu natjecateljsku sezonu. Klub iz Dugopolja za prvenstvo 2019./2020. pojačao je Duje Bradarić kao vratar, a razgovori traju s još nekoliko igrača. Odlična vijest je kako izlaznih transfera nema, te je momčad uistinu pojačana uoči početka natjecanja.

Prije četiri dana MNK Hrvatski Dragovoljac ATVP proslavio je 13. godišnjicu postojanja. Iako su i prije imali nekoliko nastupa, dugopoljski malonogometni klub osnovan je te 2006. godine. U sklopu obilježavanja godišnjice kluba, a i dana zaštitnika općine Dugopolje sv. Mihovila i sv. Jeronima, Hrvatski Dragovoljac danas igra prijateljsku utakmicu s MNK Ustanikom. Obje momčadi nastupit će u juniorskim sastavima pojačanima za pokojeg starijeg igrača. Iako se nisu susreli na turniru Hrvatski vitezovi, ove dvije ekipe danas imaju priliku odmjeriti snage na terenu i tako uzbudljivim nogometom uveličati slavlje Hrvatskog Dragovoljca.

Izvrsna je ovo prilika i za svih koji žele uživo vidjeti juniore Hrvatskog Dragovoljca na djelu. Osobito iz razloga što uskoro kreće i Futsal akademija Hrvatski Dragovoljac u kojoj će svi mladi momci s područja općine Dugopolje imati mogućnost treniranja malog nogometa.

Utakmica između MNK Hrvatskog Dragovoljca ATVP i MNK Ustanika igra se u sportskoj dvorani OŠ Dugopolje s početkom u 18 sati.