20/06/21

Adventsko druženje ovog vikenda u Dugopolju

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ovaj vikend u subotu i nedjelju 15. i 16. prosinca s početkom u 19 sati na Trgu domovinske zahvalnosti, preko puta Osnovne škole Dugopolje održat će drugo po redu adventsko druženje u organizaciji Općine Dugopolje, komunalne tvrtke Podi Dugopolje d.o.o. i Turističke zajednice općine Dugopolje.

Uz božićnu jelku i četiri božićne kućice svoje kulinarsko umijeće u pripravljanju fritula, bijelog i crnog kuhanog vina, gina i viskija predstavit će udruga DAR (Dugopolje aktivno radi) dok će lovačka udruga ”Ljubljan” i članovi DVD-a Dugopolje biti zaduženi za pripremu roštilja. U prigodnom glazbenom programu nastupit će domaći bend Grupa Iluzija (subota) te tamburaški sastav Miris juga (nedjelja). U slučaju eventualnih nepovoljnih vremenskih uvjeta program se odgađa za sljedeći vikend.  Sva hrana i piće bit će besplatni.

Što se tiče ostalih predbožićnih događanja u petak 14. prosinca u 18 h u Domu kulture održat će se kazališna predstava za djecu ”7 snjeguljica i patuljak” dok će se u petak 21. prosinca s početkom u 19 h održati tradicionalni božićni koncert KUD-a ”Pleter”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Udruge civilnih stradalnika Domovinskog rata poručile Škori: ‘Za koju domovinu se bori vaš Domovinski pokret?’

Zajednica udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata u priopćenju je u nedjelju prozvala predsjednik Domovinskog pokreta Miroslava Škoru da svojim...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img