Bakić oštro o novinarima koji su se navukli na “religiju koronaštva”: Gdje je sada bogata Maja Sever

0
Foto: Snimka zaslona

Nenad Bakić ponovno analizira učinak COVID- propusnica. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Gordan Lauc je isprovocirao svoj odlazak iz Savjeta zbog propusnica, u čemu smo evidentno nas dva bili u pravu od početka. Jasno je da se nije mogao očekivati njegov ostanak nakon onakvog ‘pisamca’. Iako i dalje oštromjeraši nemaju baš nikakvog utjecaja u Stožeru.

Zanimljivo, sad i najzadrtiji oštromjeraši i njihovi novinarski prijatelji kažu da svaka budala zna da propusnice ne rade, i čini se da su samo raspaljivale epidemiju (elementarna računica na osnovi onog istraživanja objavljenog jučer pokazuje da je u bolnice ulazilo nekoliko desetaka puta više zaraženih cijepljenih nego necijepljenih liječnika).

Propusnice ostaju jedina veća greška Stožera / Vlade od proljeća 2020., ali opet na neki način je razumljiva (ali ne i opravdana) panična reakcija kad je epidemija ekplodirala (i skoro sve zemlje imaju puno strože).

Nažalost, čini se da nas je to koštalo dosta života u bolnicama. Pandemijski marketingaši se mogu sramiti”, ističe Bakić koji je nešto ranije kritizirao novinare koji su rihvatili “koronašku religiju”.

”Često se pitamo kako su neki novinari preuzeli religiju koronaštva. To je bio jedan od ključnih napora oštromjeraša, kroz teški mobing i sramoćenje dobiti ih na svoju stranu i onda su se ukopali u to.Ti novinari naravno ključno ovise o njima, da im daju izjave, ‘meso’ za članke jer često sami ne znaju ništa napisati.

Tako sada ti novinari cijede ove jadne preostale oštromjeraše Trobonjaču, Đikića, Čičin-Šaina, Cecija … sve je to nekako ofucano.Ovdje ujedno možete vidjeti utjecaj ideologa oštromjeraša, kineskog dopisnog akademika, i zašto ga Faktograf tako mahnito brani.

Nego zanima me gdje je bila Maja Sever kad se ovo radilo? Nevjerojatno zar ne, da nije bogata pravednica uskočila. I njen sindikat”, ističe Bakić

Ivica R.