MARIN MILETIĆ: UŽAS!! KOGA BI TO EKIPA MOŽEMO DANAS UBIJALA I ZA KAKVIM VREMENIMA ONI TO ŽALE?

0
Foto: Snimka zaslona
O  twittu  Tomaševićeva savjetnika i glasnogovornika stranke MOŽEMO! Josipa Jagića što je već postao prvorazredni skandal ove ljevičarsko-komunističke stranke oglasio se i saborski zastupnik Marin Miletić.


NAPISAO JE:

UŽAS!

Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale? Očekujem jasnu i nedvosmislenu osudu SVIH institucija, udruga za zaštitu ljudskih prava, svih medija, te očekujem ispriku stranke MOŽEMO i da odmah da otkaz ovom širitelju mržnje koji ne žali za ubijanjem katoličkih svećenika!

Josip Jagić je glavni PR stručnjak MOŽEMO, čovjek bez kojega niti jednu informaciju iz grada Zagreba ne možete dobiti. Predstavlja se kao čovjek iz sjene, a ustvari – svi u Zagrebu to znaju – glavni mag MOŽEMO.
Taj radikalni ekstremist se razotkrio. Na twitteru je komentirao objavu novinara INDEX-a i hladno napisao da ŽALI za dobrim starim vremenima u kojima je ljevica u Hrvatskoj ubijala katoličke svećenike.

ako stranka Možemo tone iz tjedna u tjedan potpuno nesposobna za voditi grad Zagreb. Iako su nas Mostovce u Saboru napadali jer smo se borili za razborit pristup COVID-u, a Možemo se zalagao za lockdown i obvezno cijepljenje svega valjda što hoda – ovo je ipak nova dimenzija.

Mnogi su pričali da je stranka MOŽEMO ustvari radikalna ekstremistička skupina pojedinaca koji su zamaskirani zelenom ideologijom iznutra vrlo ekstremni – što je ovaj istup njihovog glavnog PR-a vrlo jasan dokaz.

Hrvatska treba ljevicu. Modernu, demokratsku, kulturnu ljevicu. Hrvatska je premalena zemlja za ektremiste koji likuju nad ubijanjem katoličkih svećenika u komunizmu i zazivaju ta “dobra stara vremena.

Ovo je užasavajuće. Postati svjestan kakvi nas to ljudi okružuju i kome su to Zagrepčani dali povjerenje. Iako vidimo jasno već sada da nikada više nigdje ovi radikali ljevice neće dobiti povjerenje prevarenih ljudi, zaključio je Marin Miletić na facebooku.

Ivica R.