Besplatni pregledi u Savjetovalištu za prevenciju nezaraznih bolesti

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
IZ Nastavnog zavoda za javno zdravstvo splitsko-dalmatinske županije obavijestili su kako savjetovalište za prevenciju nezaraznih bolesti, koje djeluje u sklopu Službe za prevenciju i epidemiologiju nezaraznih bolesti, nudi besplatne preventivne preglede.

Pregledi obuhvaćaju mjerenje arterijskog tlaka, tjelesne visine i mase s određivanjem indeksa tjelesne mase, zatim određivanje vrijednosti glukoze, triglicerida i kolesterola u krvi, kao i procjenu rizika uz individualno savjetovanje.

Savjetovalište se nalazi na adresi Vukovarska 46, Split, u novoj zgradi epidemiologije, prvi kat. Otvoreno je svakim radnim danom(ponedjeljak–petak) u vremenu 08.00-11.00 sati. Obvezno se naručiti na broj telefona 401 -112. Potrebno je doći natašte i uzeti redovitu terapiju u slučaju da je uzimate. Uputnica nije potrebna.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

(VIDEO) 76. OBLJETNICA BLEIBURŠKE TRAGEDIJE Komemoracija na Lovrincu: “Nismo ovdje zato što nekoga mrzimo, nego zato što svoje volimo”

Povodom obilježavanja 76. obljetnice Bleiburške tragedije, u organizaciji koordinacija ratnih postrojbi SD županije, braniteljskih udruga Grada Splita i...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img