Bujanec objavio: Potvrđeno je! Pernar će biti svjedok na suđenju Hrvatima u Zambiji

  0
  180
  Foto: Facebook VB

  Velimir Bujanec je na svome Facebook profilu objavio da je bivši saborski zastupnik i Ivan Pernar službeno postao svjedok na procesu koji se vodi protiv osmero Hrvata u Zambiji.

  “Iako su mnogi tzv. mainstream mediji iz Hrvatske uporno odbijali takvu mogućnost, Ivan Pernar bit će svjedok pred Visokim sudom u Ndoli, u velikom procesu koji zambijske vlasti vode protiv optuženika za međunarodnu trgovinu djecom iz Konga.

  Redakcija Bujice u posjedu je službenog dokumenta Državnog tužiteljstva Zambije, iz kojeg je jasno vidljivo da će bivši hrvatski saborski zastupnik uskoro svjedočiti protiv likova bliskih radikalno lijevoj platformi druga TTejca, koji su u južnoj Africi zapeli zbog upetljanosti u veliki i prilično neugodni skandal…

  Državno odvjetništvo Zambije potvrdilo: Ivan Pernar je svjedok

  Ovo je samo još jedan u nizu pokazatelja, kojim se aktualna Plenkovićeva vlast, uključujući njegovog zrinjevačkog ćatu – Gordana Grlića Radmana, teško osramotila štiteći potencijalne koalicijske drugove iz Možemo. Nesumnjivo, gospodin Pernar će pred zambijskim sudom reći istinu, a svi oni koji su opravdavali postupke nelustriranog hrvatskog pravosuđa (posebno kompromitiranog suda u Zlataru) crvenit će se pred cijelim svijetom”, napisao je Velimir Bujanec.

  Ivan Pernar je jučer u svom postu najavio ovu vijesti.

  “Vrlo vrlo dobre vijesti su stigle vezano uz slučaj 8ero optuženih u Zambiji, sutra će ih ekskluzivno objavit Velimir Bujanec”, napisao je Pernar.

  “Danas se trebalo održati sudsko ročište u Zagrebu u predmetu gdje je sud sazvao prvo ročište u predmetu starom 8 godina!

  Kaže moj odvjetnik da je sutkinja Anamarija Pavičić bila jako iznenađena kad je vidjela da me nema i da nije znala da sam u Zambiji jer “ne prati medije”.

  Tu je valjda bila i moja greška što sam precijenio sud smatrajući da ipak prate i da znaju da sam u Zambiji, a samim time i da treba ročište odgodit, ali sam se prevario.

  Pitala je zašto sam tamo (?!), na što joj je odvjetnik rekao da sam tamo na zahtjev Zambijskog tužiteljstva u procesu vezanom za trgovinu djecom.

  Međutim, sutkinja nije vjerovala na riječ, pa je pitala mog odvjetnika dal ima kakav dokaz o tome, na što joj je on odgovorio da naravno da ima i dao joj.

  Eto, čisto da znate u kakvom nam je stanju pravosuđe i koliko su aktualni”, objavio je Ivan Pernar.

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here