Wednesday, September 22, 2021
HomeVijestiDalmacijaBulj oštro uzvratio Sanaderu: “Grobar SD županije, uz pomoć žetončića iz Domovinskog...

Bulj oštro uzvratio Sanaderu: “Grobar SD županije, uz pomoć žetončića iz Domovinskog pokreta sastavio je većinu”

Nakon dva neuspješna pokušaja sastavljanja Skupštine SD županije, danas se ipak konstituirala Skupština Splitsko-dalmatinske županije.Novi predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundić iz Domovinskog pokreta, koji je, kako je obznanio njihov županijski šef Nikola Grabovac izbačen iz DP-a kao i Marko Žaja jer su podržali ovaj prijedlog i ‘pružili’ ruku HDZ-u. Iako je Žaja kao nezavisni kandidat uz podršku Domovinskog pokreta ušao u Skupštinu, njihovu podršku očito više neće imati.Podsjetimo Nikola Grabovac bio je suzdržan.

Vijećnici su burno raspravljali, a nakon konstituirajuće sjednice mnogi su dali izjave za medije.

Medijima se obratio i HDZ-ov Ante Sanader koji je između ostalo opleo i po Bulju iz MOST-a.

No ovaj mu nije ostao dužan, mu je uzvratio Facebook statusom.

“Grobari Splitsko-dalmatinske županije Sanader i Kerum sa žetončićima iz Domovinskog pokreta skrpali većinu!

Ante Sanader, grobar Splitsko-dalmatinske županije, uz pomoć žetončića iz Domovinskog pokreta sastavio je većinu u županiji i našao se govoriti o biračima koji su Mostu i meni dali ogromno povjerenje.

Niti jedan birač koji je nama dao povjerenje nije, niti će biti za štetnu politiku koju provode Sanader i Kerum. Mi Mostovci smo ponudili mog suborca Ivicu Kukavicu kao promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji koju je Domovinski pokret odbio podržati. Kasnije su, kako smo i nagovijestili, podržali HDZ, Keruma i njihove štetne politike”, oštar je bio Bulj.

U nastavku je kazao i ovo:

“Narode moj, s nama znate na čemu ste. I već na sljedećim izborima ćemo maknuti jednom za svagda ovu kriminalnu hobotnicu koja polako, ali sigurno uništava Hrvatsku i Splitsko-dalmatinsku županiju”, zaključio je Miro Bulj na Facebooku

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments