Friday, September 17, 2021
HomeVijestiDalmacijaSANADER: “Zovu me šokirani Buljevi birači i pitaju me što je s...

SANADER: “Zovu me šokirani Buljevi birači i pitaju me što je s njim”

Nakon dva neuspješna pokušaja sastavljanja Skupštine SD županije, danas se ipak konstituirala Skupština Splitsko-dalmatinske županije.

Novi predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundić iz Domovinskog pokreta, koji je, kako je obznanio njihov županijski šef Nikola Grabovac izbačen iz DP-a kao i Marko Žaja jer su podržali ovaj prijedlog i ‘pružili’ ruku HDZ-u. Iako je Žaja kao nezavisni kandidat uz podršku Domovinskog pokreta ušao u Skupštinu, njihovu podršku očito više neće imati.

Podsjetimo Nikola Grabovac bio je suzdržan.

Medijima se obratio i HDZ-ov Ante Sanader.

“Ja sam i prije prve konstituirajuće sjednice pozivao sve stranke na desnom i demokršćanskom spektru. Želio sam da zajednički napravimo županijsku većinu i da formiramo županijsku Skupštinu. Nema te trgovine, Ante Pranić govori o trgovini, a do sinoć nas je molio na zajedničku većinu.

Gospodin Ostojić nek se bavi SDP-om i njihovim problemima, a gospodin Bulj, pazite mene zovu njegovi birači i pitaju me što se događa s njim”,

istaknuo je Sanader.

“On je išao u koaliciju sa ortodoksnim atestima, a zaklinjali su se tko su i što su. Neka kaže gdje je on. U Sinju je s SDP-om u koaliciji”, rekao je Ante Sanader.

DP

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments