Crni večeras gostuju u Trilju

0
3

Nakon poraza od Olmissuma II u prošlom kolu danas ekipa MNK Hrvatskog dragovoljca ATVP gostuje kod MNK Trilj.

Do kraja prvenstva ostala su još dva kola za odigrati. U ovom pretposljednjem Crni gostuju kod Triljana. Bačvice su u ovom kolu postale nedostižne za Crne budući da imaju dovoljan broj bodova prednosti koje su upisali nakon što se po prvi puta u ovoj sezoni na utakmici nije pojavila ekipa MNK Dalmacije 2013. Taj susret registriran je 3:0 za Bačvice i splitska momčad će na kraju biti prvak i izravno ući u drugu malonogometnu ligu. Crni će na kraju prvenstva najvjerojatnije završiti na trećem mjestu, a ispred njih bit će Bačvice i Solin. Bez obzira što će u posljednjem kolu Hrvatski dragovoljac ugostiti Bačvice, ta utakmica neće biti od rezultatskog značaja. Unatoč tome, Crni do kraja žele odigrati sve svoje utakmice i završiti prvenstvo s novih 6 bodova u džepu.

Prva prepreka za to je ekipa Trilja. Gostovanje na vrućem triljskom terenu bit će vrlo zanimljiv okršaj za ljubitelje malog nogometa. Triljani su u 16 kola upisali 4 pobjede i jedan neriješen rezultat, te su zabilježili 11 poraza. To im je donijelo ukupno 13 bodova na njihovom kontu. U prvoj utakmice koju su ove dvije ekipe odigrale ove sezone Crni su uvjerljivo slavili. U sinjskoj dvorani Ivica Glavan – Ićo, dugopoljski malonogometaši su u susret ušli iznimno ozbiljno i odlično su vladali stanjem na terenu tijekom cijelog dvoboja. Triljani su pokušavali no nisu uspijevali stvoriti konkretnu priliku, dok su Crni realizirali svoje šanse. Na kraju rezultat je bio 10:2 za Hrvatski dragovoljac.

Vjerujemo kako ćemo i večeras gledati zanimljivu i borbenu utakmicu. Crni će svoje utakmice odigrati časno i pošteno , čistog obraza, do kraja. Utakmica između MNK Trilja i MNK Hrvatskog dragovoljca ATVP igra se s početkom u 21 sat.