19/06/21

Danas bura, sunčanije i toplije

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ponedjeljak: sunčanije, toplije, vjetrovitije…

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije promjenljivo oblačno, a više će sunčana vremena biti poslijepodne, kada će i bura biti jača. Jutarnja temperatura zraka od 7 °C u unutrašnjosti do 12 °C uz more, a najviša dnevna između 16 i 19 °C.

Podjednako toplo bit će i na krajnjem jugu Hrvatske, gdje će također zapuhati bura koja će prijepodne biti slaba i umjerena, a navečer ponegdje i jaka. More će pritom biti malo do umjereno valovito.”

Sljedećih dana toplija poslijepodneva, ali ujutro na kopnu moguć mraz…

Na Jadranu će bura već u utorak oslabjeti duž cijele oblake, te će veći dio tjedna prevladavati dnevna cirkulacija stabilnog vremena – ujutro burin ili samo ponegdje do umjerena bura, a danju maestral – sjeverozapadni i zapadni vjetar, uz obalu i jugozapadni. Uz obilje sunčana vremena temperatura će biti u porastu, od sredine tjedna nerijetko uz poslijepodnevnih oko 20 °C pa će se i more zagrijati na vrijednosti sve ugodnije za kupanje.”, prognozirala je za HRT dr. sc. Tanja Renko iz DHMZ-a.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

VICE MIHANOVIĆ: “HDZ koji ima najveći broj vijećnika u splitskom Gradskom vijeću neće sudjelovati ni u kakvim trgovinama”

Vice Mihanović, šef splitskog HDZ-a, pozvao je gradonačelnika Splita Puljka na što brže formiranje Vijeća i preuzimanje odgovornosti. – HDZ...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img