13 C
Split

Dani tehničke ispravnosti motocikala 2018

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Od 23. do 28. travnja, na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provest će se preventivno-sigurnosna akcija „Dani tehničke ispravnosti motocikala 2018“.

Tijekom provedbe akcije neće biti moguće obaviti besplatan redovni tehnički pregled mopeda i motocikala vezano uz produženje valjanosti registracije vozila, već je riječ o preventivnoj akciji čije je težište na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja stanica za tehničke preglede u cilju uklanjanja eventualno utvrđenih nedostataka, s ciljem povećanja broja tehnički ispravnih mopeda i motocikala na prometnicama.

Policijski službenici tijekom rečene akcije pojačano će nadzirati promet mopeda i motocikala, te će se sankcionirati gruba kršenja prometnih propisa i teži prekršaji rečene kategorije vozila. Također, vozače i vlasnike upućivat će se na mogućnost obavljanja besplatnog preventivnog tehničkog pregleda mopeda i motocikala u stanicama za tehnički pregled vozila.

Prije početka upravljanja mopedima i motociklima potrebno je provjeriti tehničku ispravnost istih, te pozivamo sve vozače i vlasnike mopeda i motocikala da u stanicama za tehničke preglede izvrše provjeru tehničku ispravnost svojih vozila kako bi mogli pravovremeno otkloniti eventualno utvrđene nedostatke.

Ukoliko se u vrijeme provedbe preventivno-sigurnosne akcije građani ne  nalaze na području ove Policijske uprave, preventivni pregled mogu obaviti u bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HERR SOSA, TI SI U HRVATSKOJ OD SADA – TURIST!

Službena navijačka udruga hrvatske nogometne reprezentacije "Mi Hrvati" oglasila se na svom Instagram-profilu gdje je prokomentirala izbor dosadašnjeg mladog...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img