DJEČAK SE BORI ZA ŽIVOT / Policija objavila detalje stravične nesreće kod Karlovca u kojoj su poginuli otac i sin: Prešao je preko dvostruke pune linije…

0
Foto: Snimka zaslona KA Portal

Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 28-godišnjak te uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera

U ponedjeljak je u popodnevnim satima u blizini Karlovca, na Državnoj cesti 1 kod Tušilovića došlo do strašne prometne nesreće. Jutarnji list doznaje da se liječnici bore za život dvoje ljudi koji su teško stradali u frontalnom sudaru, a među njima je 14-godišnje dijete.

Dvije osobe iz drugog vozila smrtno su stradale, a još jedna ženska osoba je teško ozlijeđena u prvom vozilu, no srećom njene ozljede nisu opasne po život. Karlovačka policija utvrdila je da je nesreću uzrokovao 28-godišnjak zbog nepropisnog pretjecanja prilikom čega je došlo do tzv. “frontalnog sudara”.

Smrtno stradale dvije osobe

“Jučer u 16.35 sati na državnoj cesti D1 u Tušiloviću dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije muške osobe smrtno stradale. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 28-godišnjak te uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil talijanskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegova vozila, oboje hrvatski državljani, dok su 46-godišnji vozač i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje hrvatski državljani, zadobili teške ozljede opasne po život, a 43-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđena”, navodi policija.

Jutarnji također doznaje da su u vozilu karlovačkih registarskih oznaka poginuli otac i sin koji su se kretali u smjeru Karlovca, a obitelj iz BiH putovala je u smjeru juga. Nesreća se dogodila na dijelu ceste koji je označen dvostrukom punom linijom.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here