Košarkašice sutra gostuju u Splitu: “Vjerujemo u pobjedu”

ŠC Gripe, subota u 12 sati

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Košarkašice ŽKK Dugopolje, u subotu 16. prosinca, gostovat će kod ŽKK Split. Utakmica će se igrati u ŠC Gripe s početkom u 12:15 sati.

Sutra se igra posljednje kolo mlađe kadetske lige za košarkašice. Kako smo i najavili naše djevojke gostuju u Splitu. Ovo će biti susret dviju podjednakih ekipa budući da su na diobi drugoga mjesta na tablici. Iako su skoro dvije godine mlađe od protivnica košarkašice ŽKK Dugopolje će učiniti sve kako bi se s pobjedom vratile kući.

Međutim trener Dugopoljki Stipe Čipčić smatra da to neće biti nimalo lak zadatak.

Iako su naše cure mlađe od protivnica, sigurno je da ćemo probati ostvariti pobjedu. Ako pokažu igru kao što su pokazale zadnje kolo protiv KK Alkara možemo se nadati dobrom rezultatu. Puno toga ovisi o našoj vanjskoj liniji Ževrnja, Radovan, Perišić i Mustapić. Ako one preuzmu odgovornost na sebe trebalo bi biti dovoljno za pobjedu. – rekao je u najavi trener Čipčić.

Što se protivnica tiče i one imaju svoju kvalitetu koju su pokazale tokom sezone. No možda im je najveći adut sama trenerica.

ŽKK Split je jako dobra ekipa koju vodi proslavljena igračica Vedrana Grgin koja je u svojoj karijeri osvojila WNBA i Euroligu. No mi vjerujemo u sebe i nadamo se da ćemo se iz Splita vratiti kao pobjednici. – najavljuje zanimljivu utakmicu Čipčić.

Ako naše cure sutra budu bolje od Splićanki zaključit će uspješnu polusezonu na poziciji druge ekipe u Županiji u svojoj kategoriji.

Na kraju je trener rekao.

Pozivamo svih da dođu u subotu u 12:15 sati, ŠC Gripe, da daju podršku našim djevojkama.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

(VIDEO) 76. OBLJETNICA BLEIBURŠKE TRAGEDIJE Komemoracija na Lovrincu: “Nismo ovdje zato što nekoga mrzimo, nego zato što svoje volimo”

Povodom obilježavanja 76. obljetnice Bleiburške tragedije, u organizaciji koordinacija ratnih postrojbi SD županije, braniteljskih udruga Grada Splita i...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img