Dominik Balić napustio Dugopolje i karijeru nastavlja u Maleziji

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Kapetan prve momčadi NK Dugopolja, Dominik Balić, svoju nogometnu karijeru nastavlja u Maleziji.

Nakon što je ove sezone više nego uspješno predvodio svoju momčad do visokog trećeg mjesta na prvenstvenoj ljestvici Druge HNL, 23-godišnji Balić je odlučio svoj nogometni put nastaviti na tlu azijskog kontinenta.

Novi klub dojučerašnjeg kapetana dugopoljske momčadi bit će Melaka United. Melaka dolazi iz grada Malacca, a u najjačoj malezijskoj ligi natječe se od sezone 2016./2017. Najveći uspjeh ovaj klub osnovan 1924. godine imao je u sezonama 2015./2016. kada su bili osvajači malezijske FAM lige (3. liga) i godinu nakon toga najbolji su bili i u malezijskoj Premier ligi (2. liga). Od tada igraju u Super ligi (1. liga) u kojoj se ove sezone nalaze na 5. mjestu.

Balić, koji je ponikao u Dugopolju i za njega odigrao svoje seniorske minute, prema Maleziji je otputovao jučer. Ovo je veliki uspjeh i za sam klub budući da je transfer Dominika Balića prvi izravni inozemni transfer iz NK Dugopolja. Dominiku želimo puno sreće u novom klubu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Sučeljavanje kandidata za čelno mjesto Splita: Bez sadržaja, vizije, rješenja,..; Puljak: “Jesam, pjevao sam ustaške!”

U emisiji OTVORENO hrvatske televizije gostovali su  Ante Franić - SDP, Željko Kerum - HGS, Vice Mihanović - HDZ, Jakov Prkić -  Pametno za Split...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img