Evo što sve trebate znati o TikToku, novoj aplikaciji koja je oduševila mlade

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Jako popularna društvena platforma tijekom prošle dvije godine oduševila je mlade diljem svijeta, a sve je popularnija i kod nas. Evo što sve trebate znati o TikToku.

Klinci su ludi za njim, a roditelji se pitaju o čemu se tu radi. TikTok – Real Short Videos besplatna je mobilna aplikacija koja omogućava gledanje i snimanje videa, obično sinkroniziranih uz popularnu glazbu. U SAD-u se aplikacija prvotno zvala Musical.ly, no dobila je novo ime nakon što ju je kupila kineska kompanija i spojila sa svojim servisom Douyin te joj promijenila ime. TikTok danas broji preko sto milijuna korisnika i strahovito je popularan, dijelom i zbog sinkronizacije glazbenih videa sa snimkama klinaca. Kao i u aplikaciji Dubsmash, korisnici se mogu snimiti i gledati dok sinkroniziraju popularnu glazbu ili zvučne isječke.

Kao što je to bilo na nekad popularnom Vineu, na TikToku mogu se objavljivati kratka videa, a teme su različite – od ozbiljnih do humorističnih. Kao što je to slučaj pak s YouTubeom, TikTok je interaktivno okupljalište tvoraca videa i korisnika na kojem se može komentirati, lajkati ili čak snimati duete.

TikTok – Real Short Videos ima i svoje zvijezde, poput Baby Ariel i Jacoba Sartoriusa, jako popularnih među djecom i tinejdžerima.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vurušić: Da je ostala Jugoslavija, Plenković i Milanović danas bi bili članovi CK SKH

Diskurs predsjednika Republike i predsjednika Vlade za TNT su komentirali Vlado Vurušić (Jutarnji list) i Mladenka Šarić (One nastupaju). “Sukob...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img