Gordan Malić: Putinov propagandist, bivši američki, a danas ruski obavještajac glavni gost rovinjskog festivala komunikacija

  0
  421
  Foto: Screenshot/ Youtube

  Istraživački novinar Gordan Malić na društvenoj mreži Facebook prozvao je organizatore Dana komunikacije u Rovinju i to zbog jednog od najavljenih gostiju.

  Naime, kako su najavili organizatori, glavni gost je Edward Snowden jedan od najpoznatijih zviždača obavještajne službe Sjedinjenih Američkih Država (CIA).

  Objavu Gordana Malića prenosimo u cijelosti:

  ”PUTINOV PROPAGANDIST GLAVNI GOST ROVINJSKOG FESTIVALA MEDIJSKIH SLOBODA I LAŽNOG NOVINARSKOG GLAMOURA 

  Zvijezda ovogodišnjih Dana komunikacija u Rovinju je Edward Snowden, bivši američki, a danas ruski obavještajac. Njegovo gostovanje video-linkom najavljuje se kao glavna atrakcija festivala, što potvrđuje i niz jumbo plakata u gradu Zagrebu sa Snowdenovim licem u prvom planu. Zašto baš u metropoli i zašto na toliko mjesta, nije mi posve jasno?

  Foto: Screenshot YouTube

  Po meni precijenjeni zviždač, lani je dobio počasno rusko državljanstvo, potpisao mu ga je osobno Vladimir Putin. Ako je i bilo nekih sumnji o tome za koga Snowden radi kada proziva SAD zbog zloupotreba tajnih službi, masovnog nadzora i kršenja ljudskih prava, od lani ih više nema. Snowden je u funkciji širenja antizapadne i antiameričke histerije koju kao alibi za okupaciju Ukrajine provodi i Putinov režim u kojem novinari funkcioniraju i ginu kao vojnici. 

  Dakle, druže dobrodošao u Hrvatsku! Mora se priznati, dobro odabrani trenutak i mjesto. Što bi rekao sam organizator – ‘PR je mrtav! Živio PR!”’, napisao je u objavi.

  anita m.

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here