HDZ odgovorio Grmoji: ‘Grmuljator, veliki prijatelj i partner s masovnim ubojicom‘

  0
  Foto: Facebook /Screenshot

  ‘I mi prilažemo “dokaz“ – fotografiju Grmoje s četverostrukim ubojicom iz Šibenika Brankom Kaloperom‘, poručili su iz HDZ-a

  Nakon što je saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na svojoj Facebook stranici objavio fotografije predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića s uhićenim Damirom Škugorom, stigla je reakcija iz HDZ-a.

  Naime, HDZ je na svojoj službenoj Facebook stranici kritizirao Grmoju te ga prozvao “Grmuljatorom”. Njihovu objavu prenosimo u cjelosti.

  GRMOJA – VELIKI PRIJATELJ & PARTNER S MASOVNIM UBOJICOM! SAD JE SVE JASNO!

  Tako bi, otprilike, glasio naslov na FB-u Nikole Grmoje da on na samog sebe primjenjuje „kriterije“ kojima podvrgava druge.

  Grmuljator, onako sitno zločest i „kreativan“, skinuo je s portala fotografiju na kojoj su se članovi HDZ-a, među njima mnogima i Škugor, 2017. uslikali s Gordanom Jandrokovićem na nekom stranačkom druženju na zagrebačkom Maksimiru. Uobičajena situacija, članovi svih stranaka na svim događajima zamole uzvanika za brzinsku fotografiju. Znači li to da je svatko s kim su se Jandroković ili Andrej Plenković nakratko slikali njima bliska osoba & „suradnik s kojim kreiraju državnu politiku“?

  I Grmuljator se kao političar zasigurno uslikao, na njihovu zamolbu, sa stotinama osoba koje ne poznaje ili jedva poznaje. No u svojoj poznatoj licemjernoj maniri ovu Jandrokovićevu fotku nastoji predstaviti kao nekakav „dokaz“ u Aferi Ina.

  Stoga i mi prilažemo „dokaz“ – fotografiju Grmoje s 4-erostrukim ubojicom iz Šibenika Brankom Kaloperom. Slika nije nastala, poput one Jandrokovićeve, na nekom masovnijem događaju, nego je Grmoja ciljano, radi privatnog druženja, posjetio Kalopera u njegovoj caffe slastičarnici na šibenskim Vidicima. Vodstvo MOST-a, naime, otprije je poznavalo Kalopera; čini se da su i surađivali, jer je zabilježeno da Boži Petrovu – dok je bio gradonačelnik Metkovića – nije bilo teško potegnuti sve do Šibenika kako bi došao na degustacije slastica Pekare Matkol. Pekare koja je bila upravo u Kaloperovu vlasništvu.

  Naravno, Grmojin frendovski posjet (budućem) 4-erostrukom ubojici nije „dokaz“ da je vodstvo MOST-a imalo ikakve veze sa zločinom koji je 2021. potresao našu zemlju. Ni to što je Kaloper bio u bližim odnosima s njima nije nikakav „dokaz“. No citirajmo Grmuljatora:

  Sad je jasno! Svi su oni dio iste klike!

  PS. Grmuljator je onako sitno zločesto, radi većeg efekta, krivotvorio, izrezao svoj „dokaz“: na „spornoj“ fotki Jandroković se uslikao s čak 5-ero članica i članova HDZ-a. I mi smo izrezali fotku vodstva MOST-a s Kaloperom, ali iz posve drugog razloga: na druženje u slastičarnicu bili su doveli i djecu.

  Anita M-