HERMAN VUKUŠIĆ OPLEO PO DARINKU KOSORU, JEDNOM OD POSLJEDNJIH SKOJEVACA U ZAGREBU: NADAM SE DA JE USPIO POLOŽITI VOZAČKI ISPIT KAKO BI STEKAO NEKU STRUČNU IZOBRAZBU!

0

Poznati hrvatski psihijatar, stručnjak u kliničkoj psihijatriji i kroničar vremena na svoj prepoznatljivi način komentira na svojoj facebook stranici imenovanje Darinka Kosora specijalnim medijskim savjetnikom ministra Aladrovića. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

DARINKO KOSOR: JOŠ JEDAN ALARDOVIĆEV “BRILJANTAN” POTEZ👏👏👏Čitam kako je Josip Alardović, ministar rada i socijalne skrbi, za svojeg medijskog savjetnika uzeo Darinka Kosora.

To je još jedan od “briljantnih” poteza ministra Alardovića (po nekima nesuđenog nasljednika Andreja Plenkovića kao predsjednika HDZ-a) koji je dopustio da mu razne aktivistice dvojbenih motiva i kafanske pjevačice vode resor i javno pljuju po sustavu i djelatnicima socijalne skrbi.

Ako je Kosor baš taj, evo jedno pitanje za njega: hoće li i ovoga puta koristiti HDZ dok to njemu odgovara, kao i u ono vrijeme dok je predsjednica te stranke bila njegova sestrična i kada mu je HDZ pružio svu zakonom dozvoljenu lobističku pomoć da postane predsjednik HSLS-a uz protukandidata Dražena Bregleca?

Kažem “dok to njemu odgovara” jer je nedugo nakon što je postao predsjednik HSLS-a izišao iz koalicije sa HDZ-om, ali čini mi se da je ministar Alardović to zaboravio, ili se toga ne sjeća (mlad je čovjek, perspektivan, naučiti će😊).

Bilo kako bilo, nadam se da je Darinko uspio do danas položio vozački ispit (ja to tek napravih sa 35 godina ali stvarno je korisno) i stekao neku stručnu izobrazbu koja ga čini kvalificiranim za ovo savjetničko mjesto…..