HomeKolumnaIAKO ĆETE REĆI DA BI DRUKČIJE DA JE ARKAN ŽIV…. KLOKANSKA JE...

IAKO ĆETE REĆI DA BI DRUKČIJE DA JE ARKAN ŽIV…. KLOKANSKA JE PORUKA JASNA. I U PRAVU SU.

Piše: Vanja Zlatović

Eto, klokanska je logika da se u pandemiji ne popušta selektivno, a ta je logika, tradicijski,vrlo anglosaksonska. Možda ste najbolji provalnici i šaneri, možda ste u sred parka i zapalili roštilj, možda i mislite da ste najbolji u krevetu, jer ste često u videoteci, pa trenirate jednom rukom…. ali mi, osim što imamo približni BDP vas i Rusa zajedno, i to ne u puškama i bajunetama i “ne interesuje nas” sve ovo prvo.

Možda i imate heroje, kakav su Arkan i Legija, možda vas podržava i kršni grad Sinj, gdje već deseti put prebrojavaju referendumske glasove, ali oko 100 se uvijek zaplete pa se mora iznova. I možda su istinu tri njemačka vojnika stradala u Srbiji 41-45, a mi smo ih pobili i potopili više, ali i vi, i vaša braća iz Mosta u Hrvatskoj, i Nikole Pilića, i Dejana Lučića, zastave od 250m, sve nas to ne impresionira niti u tragovima.

Jer bio ti mali Mujo, Obilić ili Vasco da Gama sa psihijatrije, jednako i guverner, ti si pred zakonom jednak, moraš i povući vodu za sobom, i oprati ruke nakon male i velike nužde.

A i inače vam radimo o glavi, izručili smo i kapetana Dragana, samo jer je izrezbario pokojeg zarobljenika a….. a ovi su uredno ispunili formular. Ukratko, drugi put ispuni formular kako treba i igraj. Pa najbolji si, ne moraš raditi cirkus iz svega

I.R.
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
POVEZANI ČLANCI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari