19/06/21

Još tjedan dana do početka Juventusovog nogometnog kampa u Dugopolju

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Završili su upisi u Juventusovu nogometnu akademiju odnosno kamp, koji će trajati ukupno pet dana, a djeca će raditi s tri trenera iz slavnog kluba, aktualnog prvaka Italije. Kamp započinje s radom 15. srpnja, a održat će se na glavnom i pomoćnom terenu stadiona ”Hrvatski vitezovi” u Dugopolju. Kamp je namijenjen dječjem uzrastu od 5 do 14 godina. Svi polaznici kampa dobit će kompletnu službenu opremu Juventusa s loptom, a imat će mogućnost treninga jednom ili dva puta dnevno. Za polaznike kampa bit će osigurani i posjeti obližnjim turističkim atrakcijama – špilji Vranjaču i Kliškoj tvrđavi.

Sve dodatne informacije vezane za kamp mogu se dobiti na mail croatia@juventus-academy.com ili putem broja mobitela +385 99 3165 299.

Promotivni video kampa možete vidjeti na facebook stranici Juventus Academy Croatia

https://www.facebook.com/JuventusAcademyCroatia/videos/2814025202156459/

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img