Juniori Hrvatskog Dragovoljca uskoro započinju novu sezonu

0
8

Nakon što su prije nekoliko tjedana seniori Hrvatskog Dragovoljca uspješno započeli novu sezonu, isto uskoro očekuje i juniorsku ekipu dugopoljskog malonogometnog kluba.

Ranije ovog tjedna održan je plenum klubova čiji će se juniori natjecati u ovosezonskom izdanju malonogometne lige. Momčad Hrvatskog Dragovoljca igrat će u 2. grupi u kojoj će još nastupiti i ekipe FC Split, MNK Bačvice, MNK Genius, MNK Olmissum, MNK Konoba Tomić, AFC Universitas, MNK Hajduk, MNK Torcida i MNK Mejaši.

Kao i svake sezone i ova natjecateljska godina znači promjene u sastavu. Veliki broj prošlogodišnjih juniora zbog godina više ne mogu biti u igračkom kadru, te su neki od njih članovi seniorskog sastava, dok će većinu ovogodišnje juniorske ekipe činiti prošlogodišnji kadeti.

Dojučerašnji kapetan juniora, koji je sada član prve ekipe Crnih, Mateo Bosančić od ove sezone imat će ulogu voditelja/trenera juniorske momčadi. Na terenu kapetan mladih Crnih bit će Toni Perkov, dok će dokapetan biti Toni Bosančić-Iveta. Kao pojačanja iz MNK Ustanika došli su Stipe Bartulović koji je prošlu sezonu igrao zapaženu ulogu, kao i Kažimir Sovulj.

MNK Hrvatski Dragovoljac u ovu sezonu ulazi u sa sljedećim igračkim kadrom:

Vratari: Hrvoje Bosančić, Božo Crnjac, Duje Bilić

Igrači: Toni Perkov, Toni Bosančić-Iveta, Luka Roso, Mate Balić, Stipe Bartulović, Roko Mladin, Ante Bartulović, Josip Sikirica, Kažimir Sovulj, Marin Kalac, Josip Balić-Pavlinović, Marko Vilić i Ante Balić.

Prvo kolo na rasporedu je 7. i 8. prosinca, što je više nego dovoljno da se mladi Crni pripreme za izazove koji ih očekuju. Otvaranje prvenstva očekuje ih na domaćem terenu protiv Konobe Tomić. Domaći teren naravno je sinjska dvorana Ivica Glavan Ićo za koju ne sumnjamo kako će biti teško osvojiva tvrđava.