Kapetan Jurić trenira s Hajdukom

Stanko Jurić trenira sa Hajdukom

0

Hajduk je započeo sa pripremama za drugu polovicu sezone 1. HNL. Trener Željko Kopić je okupio hajdukovce koji su već odradili prvi trening na Poljudu. Kao i uvijek vrlo je prometno na poljudskim hodnicima. Erceg je već otišao, Pešić je na izlaznim vratima, a sve se više šuška kako je i kapetan Nižić već jednom nogom van svlačionice. Tu je još jedan lider, dugopoljski kapetan Jurić koji će na pripreme sa Bijelima.

Na pozicije unutar momčadi Hajduka uvijek juriša veliki broj igrača. Jaka je konkurencija, pogotovo u obrani gdje, ukoliko Nižić otiđe, čini se kako za sada samo Borja Lopez ima zagarantirano mjesto u prvih jedanaest. Priključeni su neki juniori, radi se i na pojačanjima. No Hajduk već ima kvalitetne pojedince na raspolaganju, pogotovo u vidu našeg Dugopoljca Petra Bosančića na poziciji obrambenog igrača.

U momčadi Hajduka već duže vremena odlično igra i Josip Radošević, a njemu i Bosančiću sada se pridružio i kapetan NK Dugopolja Stanko Jurić. Naš ponajbolji igrač u jesenskom dijelu prvenstva itekako je primijećen od struke bijelih, te ga je trener Kopić odlučio pozvati na pripreme sa Hajdukom.

S nama je i Stanko Jurić, kapetan Dugopolja. Naša skautska služba je procijenila da je on igrač koji zaslužuje priliku da ga vidimo, da bude ovdje sa nama. – rekao je Kopić.

Iako bi NK Dugopolje bilo iznimno oslabljeno eventualnim odlaskom kapetana, prilika zaigrati u dresu najvećeg hrvatskog nogometnog kluba pruža se rijetko u životu. Nadamo se kako će Jurić pokazati da se radi o kvalitetnom igraču koji zaslužuje mjesto na popisu Hajdukovaca u nastavku priprema.

Bilo bi iznimno lijepo u drugom dijelu prvenstva gledati Hajduk na dugopoljski pogon, Bosančić, Jurić i Radošević.

Momčad Hajduka će sljedećih nekoliko dana provesti u Splitu. Ovotjedne treninge zaključit će sa utakmicom protiv Varteksa u nedjelju u 13 sati na Poljudu. Nakon toga pripreme nastavljaju u turskoj.