Sunday, September 19, 2021
HomePremium SadržajKerum: Isključivi "krivac" za Zapadnu obalu sam ja - Željko...

Kerum: Isključivi “krivac” za Zapadnu obalu sam ja – Željko Kerum!

Nakon dugo vremena na Facebooku se oglasio Željko Kerum.

Evo što je napisao:

“Dragi prijatelji, nakon svega izrečenog vezano za Zapadnu obalu i tvrtku Splitska obala imam potrebu obratit vam se s nekoliko riječi. Isključivi “krivac” što danas imamo Zapadnu obalu na koju se privezuju Michael Jordan, Rod Stewart, Brad Pitt, Magic Johnson i ostale zvijezde svjetskog renomea sam ja – Željko Kerum.

To je najveći infrastrukturni projekt u Splitu i na to sam iznimno ponosan. Nakon mene bila su dva gradonačelnika koja nisu bila u stanju niti sredit situaciju oko privezivanja, a kamoli napraviti iti jedan novi projekt.

Tvrtka Splitska obala radi u plusu od nekoliko milijuna svake godina i meni je čast što sam predsjednik nadzornog odbora uspješne gradske tvrtke.

Grad Split je vlasnik, odnosno gradonačelnik je taj koji predstavlja vlasnika i donosi odluke. Trenutno sam ostao na toj funkciji jer nova vlast nije sposobna ni razriješit me u tri mjeseca svoje vladavine.

Ne postoji niti jedna pravomoćna odluka da je firma u prekršaju. Slučaj je na sudu i ne bih puno o detaljima da ne bi ugrozio poziciju gradske tvrtke. Ukoliko novoj gradskoj vlasti smeta uspješna gradska firma koja zarađuje milijune, od kojih se mogu napraviti novi vrtići, sanirat ceste i ostali za grad bitni projekti, oni je mogu sutra ugasit”

Na rušenju su došli na vlast a tako će i otić.

U ova tri mjeseca na različite dužnosti nisu postavljali prijatelje nego još gore – donatore. Očistili su grad tako da nikad nije bio šporkiji, a glavna im je vijest kada negdi postave stupić. Najzaposlenija osoba u Banovini posta je fotograf, pogledajte samo koliko im je slika objavljeno.”

Vaš Kerum

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments