ŽKK Dugopolje je, u sklopu novoga kola Lige dječaka/djevojčica, ove nedjelje igralo protiv ekipe KK Mislava. Nažalost naša momčad nije uspjela doći do pobjede protiv domaćina.

Nedovoljno široka klupa je i ovoga puta presudila. Tako se nastavlja niz loše sreće koji prati Dugopoljke već cijelu sezonu. Samo dan prije utakmice gosti su ostali bez vrlo važnih igrača, odnosno nisu nastupile „visoke“ igračice. Zbog toga je ŽKK Dugopolje cijelu utakmicu odigralo sa „niskom“ postavom.

Već u prvoj četvrtini ekipa Mislava se vrlo brzo odvojila. Domaćini su napravili rezultatski odmak od 15 koševa razlike. Nakon toga, u ostatku utakmice, Dugopolje se pokušalo približiti i tako vratiti u igru. Unatoč svim naporima koje su naše cure pokazale momčad KK Mislava je uspjela zadržati prednost stvorenu u prvom dijelu utakmice i u konačnici su došli do pobjede.

Trener Stipe Čipčić poslije utakmice je rekao:

Pehovi koji nas prate cijelu sezonu i sad su se nastavili. Zbog nedostatka viših igračica nastupili smo s jakom niskom postavom. Mislim da je to presudilo utakmicu. Također nam je problem stvorilo i to što je utakmica bila u ranim jutarnjim satima, pa se nismo uspjeli akumulirati na rano-jutarnje uvjete. Na kraju zaslužena pobjeda KK Mislava na čemu im čestitamo.

ŽKK Dugopolje do kraja ovog dijela prvenstva očekuje još pet utakmica. Naše cure love mjesto koje ih vodi u skupinu koja će se boriti za prvaka. Da bi to uspjeli, treba im tri pobjede do kraja ovog dijela natjecanja. Nadamo se kako će u tome i uspjeti.

KK Mislav – ŽKK Dugopolje: 39:31