ŽKK Dugopolje ovaj vikend očekuju dva dvoboja.

Mlađe kadetkinje gostuju na Ravnim njivama

Prvo će svoju utakmicu odigrati ekipa koja se natječe u prvenstvu Mlađih kadetkinja. ŽKK Dugopolje ide u goste curama sa Ravnih njiva.

Splitska momčad je uvjerljivi favorit u ovome susretu. Pravo na takva očekivanja daje im činjenica da su aktualne prvakinje Hrvatske u ovoj kategoriji.

U ekipi Dugopoljki nastupit će mahom cure koje su dvije godine mlađe od svojih protivnica. Zbog svega toga očekuje se dominacija domaćinki i sve osim njihove pobjede bilo bi iznenađenje.

Trener Stipe Čipčić u najavi utakmice kazao je:

Naše protivnice su akutalne prvakinje a mi smo i mlađa ekipa. Cure su svjesne svega toga ali će dati sve od sebe da odigraju što bolje. Nadamo se kako utakmica neće biti jednosmjerna ulica. 

Utakmica se igra u 13:45 sati na Ravnim njivama.

U Ligi djevojčica/dječaka protivnici su KK Split

U nedjelju se igra novo kolo Lige djevojčica/dječaka. ŽKK Dugopolje ponovno gostuje u Splitu, a igraju protiv momčadi KK Split. Utakmica se igra u kultnoj dvorani na Gripama.

Ovo će biti drugi susret ove sezone između Dugopoljaca i Splićana. Prva utakmica koja je odigrana u Dugopolju završila je pobjedom KK Splita.

KK Split ima najbolju momčad te su prve na prvenstvenoj tablici. No Dugopolje bi uz dobru igru svakako imalo šanse za napraviti iznenađenje.

Trener Stipe Čipčić nam je kazao:

Igramo protiv najbolje ekipe u prvenstvu. KK Split je favorit no i mi imamo svoje šanse. Naša vanjska linija na čelu s A. Radovan, ako izdrži pritisak, mogla bi dovest utakmicu u neizvjesnu završnicu.

Utakmica između KK Splita i ŽKK Dugopolja igra se u nedjelju na Gripama s početkom u 10 sati.