Konzum danas ne radi, od sutra nastavlja s novim imenom

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Uoči 1. travnja prenose se poslovni procesi na zrcalnu tvrtku Konzum plus.

Zbog složenosti postupka prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće Konzum plus d.o.o. koje počinje s radom 1. travnja, sve će Konzumove prodavaonice biti zatvorene dan ranije, u nedjelju 31. ožujka, priopćili su iz Konzuma.

Podsjetimo, Konzum plus bit će zrcalna kompanija trenutačnog Konzuma koja će nastati u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor Grupe, a djelovat će kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom također započeti 1. travnja ove godine. Na čelu Konzum plusa d.o.o. ostat će Slavko Ledić kao predsjednik uprave, uz članove uprave Zorana Mitreskog i Uroša Kalinića.

Zbog promjene pravnog subjekta svi će zaposlenici potpisati Obavijest o prijenosu Ugovora o radu na novog poslodavca i time zadržati sva prava koja su imali do sada. Od početka godine, podsjetimo, Konzum je uz podršku STH povećao i primanja gotovo 10.000 zaposlenika u neto iznosu od 350 kuna, a isplaćivat će se trajno, kao dodatak uz mjesečnu plaću.

Konzum plus d.o.o. će zadržati izgrađene odnose s poslovnim partnerima, a preuzima i odgovornost za kvalitetu svih proizvoda koje je na tržište stavio Konzum d.d. Kupcima se i dalje jamči najviša razina kvalitete asortimana i usluga te poslovanje u skladu s najvišim standardima. Konzumov logotip i ostali vizualni elementi po kojima je do sad bio prepoznatljiv ostaju isti, a sve informacije o novom poduzeću, proizvodima i novitetima i dalje će se moći pronaći na stranici www.konzum.hr, prenosi vecernji.hr.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img