Foto: Screenshot

Kapetan Vatrenih Luka Modrić dao je intervju za španjolski RTVE gdje se osvrnuo na uspjeh Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

“Impresivno je ponovno biti u polufinalu Svjetskog prvenstva, ovo što ova momčad radi je nešto nevjerojatno”, rekao je u uvodu Modrić za RTVE pa dodao:

“Normalno je da svi više gledaju velike zemlje. Kako smo mala zemlja, nitko nas ne uzima u obzir, ali mi nemamo problem s tim da su drugi favoriti, a mi smo u sjeni. To je stvar na koju ne možemo kontrolirati. Možemo se samo natjecati maksimalno i dati sve od sebe, što je naša jača strana.

”Modrić je također imao riječi ohrabrenja za Španjolsku koju je vidio “u polufinalu ili više”, javlja Sport klub.“Imaju dobru momčad i imali su jako dobrog izbornika, ali ovo je nogomet i nikoga nije lako pobijediti, moraš biti 100 posto, a to nije ni zajamčeno”, objašnjava igrač Real Madrida koji smatra da je Maroko najbolji primjer, javlja Sport klub.

“Maroko je bila naša prva utakmica. Nismo pobijedili i svi su u Hrvatskoj počeli pričati kako ne možete pobijediti Maroko… a pogledajte gdje su. Vidio sam da su komplicirani i da će biti teški protivnik za sve.”

Osvrnuo se i na Argentinu i Lionela Messija.

“Argentina je velika momčad, ne želim igrati samo protiv jednog igrača. Naravno, Leo Messi je jako velik, njihov najbolji igrač, i imat ćemo puno poteškoća da ga zaustavimo, ali mi smo spremni i dat ćemo sve od sebe. Idemo pokušati odigrati najbolju utakmicu turnira u našim životima. Nadam se da će to biti dovoljno za finale.”