Mate Bulić otkrio je kako se osjeća nakon što su Vatreni slavili uz pjesmu ‘Moja Hercegovina’: ‘Pa, hvala Bogu’

0
Foto: Facebook

Legendarni glazbenik Mate Bulić trenutačno se još uvijek oporavlja nakon što se u prosincu 2020. zarazio koronavirusom, no kazao nam je kako je presretan zbog pobjede reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija  bit će među reprezentacijama koje će 2022. igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon što je u nedjelju na Poljudu svladala Rusiju sa 1-0. 

Nakon fantastične pobjede na terenu i tribinama počelo je slavlje. Cijelo vrijeme vladala je odlična atmosfera, sve je bilo puno pozitivne energije. Jedna od pjesama koja se zaorila Poljudom bila je i ‘Moja Hercegovina’ Mate Bulića, te je posebno razdragala i publiku i Vatrene.  Legendarni glazbenik Mate Bulić trenutačno se još uvijek oporavlja nakon što se u prosincu 2020. zarazio koronavirusom, no kazao nam je kako je presretan zbog pobjede reprezentacije. 

– Gledao sam utakmicu. Osjećao sam se kao pravi ponosni Hrvat. Ponosan sam na našu reprezentaciju, snažnu ekipu, mislim, kao i svi jučer koji su gledali, jer su pravi navijači napokon došli na svoje. Ovo je bila ključna utakmica. Jedna ruska reprezentacija prešla je centar dva puta i to sve govori – kazao je Bulić za Večernji list.

Dodao je i da zna da su dečki slavili uz njegovu pjesmu.

–  Pa, hvala Bogu – rekao je, te dodao da je to jedna od ključnih pjesama u njegovom repertoaru ili opusu. 

– Ona je uvijek prikladna u bilo kojem društvu i bilo kojem vrijeme zato što je to stvarno dobra pjesma – dodaje i nastavlja:  – Te emocije, to je stvarno jučer bilo nešto posebno kod svih nas koji smo pratili utakmicu koji smo pravi navijači i prema tome meni je posebno drago što su slušali moju pjesmu i hvala dečkima što su pjevali moju pjesmu. Mate je naglasio i da su on i izbornik Zlatko Dalić već 35 godina prijatelji. 

– Znamo se još otkad je počeo igrati za Hajduk.  Vatrenima je poručio da u ovih godinu dana sada poslože kockice.  – Ja znam da imamo abnormalnog potencijala, prema tome, to se sada samo treba posložiti  – rekao je.  Otkrio je i kako se danas osjeća, nakon što je prebolio koronavirus. 

– Ja sam u bolnici završio u prosincu 2020., a na kućnu njegu sam poslan u osmom mjesecu ove godine, ali eto, hvala Bogu sve je ok i sad polako stajem na noge.


Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here