Mater brani Severinu: ‘Marijana je došla niotkud, sama se bacakala…”

0
Foto: instagram

Pjevačicu Severinu Vučković (50) u utorak oko podne zagrebačka policija je privela nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja

Povod svemu bila je neprimjerena prepirka koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka, a sestre su se navodno žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu

Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu.

Ubrzo su se pojavile fotografije Severininih ozljeda i razbijenog mobitela, a javila se i majka pjevačice, Ana Vučković, koja je za medije rekla da se ovo događalo i prije.

“Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!”, kazala je  majka Ana.

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Mate Matić, Sverinin odvjetnik komentirao je incident:

“Saznanja imam od trenutka kad me u popodnevnim satima Severina nazvala i rekla da se nalazi na aerodromu, da ju je dočekala zagrebačka policija i da je ideja da je vode u Policijsku postaju u Maksimir radi ispitivanja, zbog sukoba sa sestrom”, kazao je za RTL.

Prvi komentar je, kaže, bio da nema nikakvog smisla raditi aferu od takvog incidenta, ako se i dogodio.

“Nakon 20-ak minuta ja sam nju čekao u Maksimiru, a ona me zove da su odustali od svega toga i da će taj incident i postupak biti u redovnoj legalnoj proceduri jer nema smisla raditi nekakvu aferu. Odustali su od privođenja, pustili su je doma”, dodao je odvjetnik.

Matić je rekao i da će sve ići legalnim putem.Objavili e-mail Vanđelića kojim još 2021. Ćorića kao ministra upozorava da negdje ‘curi novac iz Ine’

“Činjenica je da i ona ima nekakve povrede, jer je ona o tome govorila. Vidjet ćemo sutra kad je vidim kakve su to povrede, hoćemo li i mi podnositi nekakvu kaznenu prijavu, ali očito se radi o nekakvom obiteljskom sukobu između dvije sestre koji se dogodio u kući njihove majke. Ne vidim nikakvog razloga za neku aferu, da se ne zove Severina, vjerojatno nitko za događaj ne bi znao”, zaključio je Matić.

Anita M.