18/06/21

McDonald’s od danas počinje dostavljati hranu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Od danas u Zagrebu počinje dostava hrane iz McDonalds’a. Oni neće imati svoje dostavljače, nego će hranu korisnicima dostavljati posrednička tvrtka.

Od danas su narudžbe moguće samo u Zagrebu i to samo iz McDonald’sa Pothodnik, a uskoro će se moći naručivati i iz McDonald’sa Vrapče i McDonald’sa Kvaternikov trg koji će dostavom pokriti veći dio Zagreba, prenosi N1.

Narudžbe se od danas zaprimaju putem aplikacije Glovo, poručili su iz McDonald’sa.

“Sigurni smo da će dostava razveseliti velik broj naših gostiju koji su s nestrpljenjem ispitivali kad ćemo im omogućiti da naručuju iz McDonald’sa. Već dvije i pol godine intenzivno radimo na ovom projektu i iznimno nam je drago što smo uspjeli pronaći partnera koji može pružiti uslugu na onoj razini koju naši gosti očekuju”, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Iz tvrtke su odredili i ciljno vrijeme dostave za koje kažu da je 20 minuta.

“Unutar Glovo aplikacije u ponudi restorana „otvoren“ je McDonald’s s izbornikom u kojem su navedeni proizvodi dostupni za narudžbu. Dostava je moguća unutar zone restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe. 20 minuta cilj je kojem McDonald’s teži, u suradnji s partnerom, te vjerujemo da ćemo brzo doći do njega.

Dostava je moguća svaki dan od 11 do 23 sata, nema minimalnog iznosa narudžbe, a plaćati se može i gotovinom i karticama.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Kerum tvrdi: Mi ćemo s HDZ-om i MOST-om imati većinu u Gradskom vijeću u ponedjeljak, a novi predsjednik bit će Josip Markotić! Grković: To...

– Mi ćemo u ponedjeljak imati većinu u Gradskom vijeću sa 16 ruku. HDZ ima devet, HGS ima četiri...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img