Saturday, September 18, 2021
HomeVijestiHrvatskaMeđimurje: Dvojica Roma provalila u vikendicu. Vlasnik ih iznenadio, pretukli ga i...

Međimurje: Dvojica Roma provalila u vikendicu. Vlasnik ih iznenadio, pretukli ga i oteli ruksak s mobitelom!

Međimurska policija izvijestila je u subotu da tragaju za dva pripadnika romske zajednice koja su provalila u vikend kuću u Gornjem Kuršancu te napala i lakše ozlijedila vlasnika

U priopćenju navode da je provalu i napad prijavio muškarac rođen 1965. godine iz Gornjeg Kuršanca.

Utvrđeno je da su u petak oko 15.30 na predjelu zvanom “Donji omeki” u Gornjem Kuršancu, na otočiću na rijeci Dravi, dva nepoznata pripadnika romske zajednice izvršila tešku krađu provaljivanjem u vikend kuću u vlasništvu prijavitelja. On ih je zatekao u provali, a oni su ga potom napali, lakše ozlijedili te otuđili ruksak s osobnim stvarima.

Potom su ga bacili u vodu nakon čega im je pobjegao i nemili događaj prijavio policiji.

U Policijsku upravu međimursku dovedene su dvije muške osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju – kažu u policiji.

Prema neslužbenim informacijama, vlasnik vikendice je, zatekavši dvojac u provali, pokušao pobjeći, ali su ga ovi sustigli, bacili u vodu i udarali rukama po tijelu i bokserom u glavu te mu otuđili ruksak s osobnim stvarima. Nakon toga je uspio otplivati do kopna i nazvati Hitnu pomoć koja ga je prebacila u Županijsku bolnicu Čakovec gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Foto: Dugopolje.org

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments