Wednesday, September 22, 2021
HomeVijestiHrvatskaUgašeni svi ogranci Domovinskog pokreta u Ličko-senjskoj županiji

Ugašeni svi ogranci Domovinskog pokreta u Ličko-senjskoj županiji

Sada već bivša predsjednica Domovinskog pokreta Ličko senjske županije Mirjana Vrkljan Radošević sinoć je na svojem Facebook profilu objavila kako je održan sastanak Domovinskog pokreta Ličko senjske županije na kojem je odlučeno da se gase svi ogranci, a vijećnici nastavljaju djelovati kao nezavisni.

Evo što napisala:


“Na sastanku koji je održan 27.8.2021. predsjednici ogranaka i predsjednistva odlučili su da se gase svi ogranci Domovinskog pokreta Ličko senjske županije kao i cijela Podružnica.


Ulaskom u Domovinski pokret upoznala sam puno vrijednih, neovisnih ljudi koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da Hrvatska umjesto da napreduje i da postane zemlja sretnih ljudi, svakom danom sve više tone u korupciju i postaje zarobljenica interesnih grupacija.
Vrijeme u DP LSŽ bit će jedan lijepi dio moga života u kome se osjećalo zajednistvo i želja da se stvari mijenjaju.


Međutim, slijedom zadnjih događanja kojih smo svjedoci u stranci, članovi su izgubili povjerenje u vodstvo te svoj put nastavljamo kao nezavisni.
Robert Lilion u Županijskoj skupštini te dr Stipe Lukač u Gradskom vijeću grada Gospića participirat ce kao oporbeni nezavisni vijećnici.


I dalje ćemo se boriti za bolju Hrvatsku, za Ličko senjsku županiju i budućnost svakog čovjeka na ovom prostoru”, napisala ja Mirjana Vrkljan Radošević

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments