Mišetić: ‘Odgovor na secesionističke aktivnosti mora biti sila’, Slobodan Milošević? Ne, Željko Komšić 2021.

0
Foto: Snimka zaslona Youtube

Luka Mišetić, odvjetnik i bivši branitelj generala Ante Gotovine, u srijedu je na Twitteru člana Predsjedništva BiH, Željka Komšića, usporedio s bivšim predsjednikom Srbije Slobodanom Miloševićem.

“Balkanski predsjednik kaže da će kao odgovor na ‘secesionističke aktivnosti… odgovor morati biti sila’. Slobodan Milošević, 1991. (Hrvatska)? 1992. (Bosna i Hercegovina)? 1998. (Kosovo)? Ne, Željko Komšić, 2021., ‘hrvatski’ član Predsjedništva BiH kojeg su izabrali Bošnjaci”, napisao je Mišetić na Twitteru.

Američki odvjetnik referirao se na Komšićevu izjavu od srijedeu kojoj je kazao da će se na poteze vlasti u Republici Srpskoj morati reagirati silom.

On je najavio podnošenje kaznenih prijava protiv odgovornih u Republici Srpskoj jer je u Službenom glasniku RS objavljen Zakona o lijekovima i medicinskim sredstvima Republike Srpske, a njegova primjena počinje za šest mjeseci.
Komšić je kazao da je na potezu Tužiteljstvo BiH.Dodao je da će se, izostanu li reakcije pravosudnih tijela, iste stvari dogoditi s pravosuđem i Oružanim snagama BIH.
“Ako se ovo nastavi, sutra će se isto dogoditi i s Oružanim snagama BiH, s pravosuđem, a kad se dogodi, tad će se morati odgovoriti silom”, kazao je Komšić.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here