Misli Dida Andrijice (11): “Druže Tito ti se ne boj Rusa Ustaša je iza svakog busa”

Must Read

Zdravi bili dico moja!

Eno nikidan opet problema s svećenikon u Rvackoj.

I HTV se ogradijo od njega. Krivo mislite, nije problem s onizin njijovin glavnin popon Potpirijen, a nije ni sonizin opet njijovin popon -padobrancen i niškin specjalcen, nego je problem su našin bilin pratron Dominikon!

Govorin li ja vami stalno da je ova naša država manita? I sad mi recite da nije…Pratar Dominik reka na misi da nije dobro glasat za ADZ i komuniste, i razapelo ga ki Isusa, Božemioprosti.

Naman se od njega ogradila dalekovidnica, iznapadalo ga, još samo čekan da ga i biskupi napadnu. Nije jadan ni misu završijo, već je pisalo da se ograđuju od njega i od onoga šta je reka.

Ali nisu se mazlumi sa HTV- eja ogradila od Potpirija, nije ne boj se. Sunjin je oni nikolić u najboljemu terminu ima razgovor. Nije bitno šta je ovi,kakono je kaza, otvara usta na pismu o onomu bradonji đujiću. To se njemu nije uzelo za zlo, a kamoli da se ogradit od njega. Tako i oni ćulibrk, niški specjalac, ni on nije sporan.

A ovi naš pratar Dominik je kriv. A kriv je jerbo je taka u adeze i komuniste! I odma ograđivanje. Bogemimoga, ne smin ni pomislit šta bi mu napravili da je kojin slučajen zapiva ” Juru i Bobana” ili štogod slično. Mensečini da bi ga za noge obisili na trgu!

Nisan sigur kako bi proša da je zapiva i ” Hrvatine” Đuke Čajića, i tute bi mu dali u jaketu. A Potpirije piva đujiću, i ništa! Jadnitismo i čijismo!

A kad smo kod pivanja, eno oni nesritnji Puljak se posipa pepelon jerbo je 94. piva ustaške pisme. A šta je triba pivat devedesetčetvrte? Pijoniri maleni? Zna san ja da je on prav, pa makar ovo zeru! Ona ga je njegova isporavila u livo, ali ne daj se Puljak! Izdrži! I nako , bar u zahodu, kad ti ona nije doma, opusti se i u po glasa, jerbo bi te moga kogod čut zapivaj: “Evo zore…

“Moj Puljak, rodjače, nije problem šta si ti piva ustaške, meni je problem šta ji nisi na ratištu piva, skupa s našin herojin, a ima si dovoljno godina…zato trč u zahod, i zapivaj…

Eno anamo u Kumrovcu, kraj titine kuće , kažu, ukazale se Ustaše i pivale! I svi se digli na zadnje noge.

Zato vaš did Andrijica ima rješenje za sve!I za Puljka , i za Kumrovec. Znači kako nan se crljeni nebi ljutili, odsad pivajte pismice koje uključuju i titu.

Znači, pivaj vako:

Druže Tito ti se ne boj Rusa Ustaša je iza svakog busa!!!

I svi sritni i zadovoljni.

Zdravi bili

Vaš did Andrijica

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

ODRŽAN HOD ZA ŽIVOT U OSIJEKU: Slavonija miroljubivim hodom dala podršku nerođenima

Šesti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku održava se pod geslom „Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije“....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img