Sutra mlađe kadetkinje gostuju u Trogiru

Utakmica je u nedjelju, 10:30 sati u Gradskoj dvorani Trogir

0

Sutra se igra novo kolo i u Ligi kadetkinja. U toj utakmici snage će odmjeriti ŽKK Trogir – ŽKK Dugopolje.

Ovo je drugi ogled sezone ovih dviju ekipa. Prvi susret odigran je u Dugopolju, uglavnom je bila jednosmjerna utakmica. Domaćini su bili bolji protivnik te su vrlo lako pobijedili Trogirane.

ŽKK Dugopolje i u ovom susretu želi nastaviti koračati pobjedničkim stazama. Koliko god to željela momčad iz Dugopolja, isti ishod u svoju korist priželjkuje i ekipa Trogira. ŽKK Trogir se pokazala kao vrlo dobra ekipa s izrazitom kondicijskom pripremom. Glavni adut im je trka te brza promjena iz faze obrane u napad i na tome temelje svoju igru. S druge strane Dugopolje je samouvjereno u svoje mogućnosti i želi upisati još jednu pobjedu. Trener Stipe Čipčić uoči dvoboja je kazao:

U prvoj utakmici smo lako došli do pobjede, no sada nas čeka uzvrat na njihovom terenu. ŽKK Trogir je ekipa koja voli puno trčati i sve svoje napade svodi na to. Ako to obranimo kao u Dugopolju, neće biti problema. Ova utakmica će nam poslužiti da probamo odradit taktičke stvari za jako bitne utakmice koje nam dolaze. Sve će cure dobiti priliku da pokažu što znaju.

Utakmica između ŽKK Trogir i ŽKK Dugopolje igra se u nedjelju u 10:30 sati u Gradskoj dvorani Trogir. Dođite i podržite ŽKK Dugopolje u nastojanjima da ostvare još jednu pobjedu.