MNK Hrvatski dragovoljac večeras igra prvu domaću utakmicu u Sinju

0
0

Nakon uvjerljive pobjede na startu sezone, malonogometaše Hrvatskog dragovoljca danas očekuje utakmica drugog kola 1. ŽMNL.

Crni večeras na domaćem terenu dočekuju momčad MNK Skalice 2017. Hrvatski dragovoljac je favorit i svakako bi trebao moći i znati iskoristiti slabosti s kojima se Skalice nose. Da je dugopoljska ekipa u prednosti govore i prve službene utakmice ove sezone. U županijskom kupu Hrvatski dragovoljac igrao je finale, dok je u 1. kolu ŽMNL uvjerljivo savladao MNK Dalmaciju 2013 rezultatom 8:1. Susret protiv Dalmacije bila je jednosmjerna utakmica u kojoj Crni, osim jednog pogotka, gostima nisu dopustili da ih ozbiljnije ugroze. Momčad Hrvatskog dragovoljca u ovu sezonu ušla je sa željom da naprave rezultatski iskorak i do kraja se bore za vrh tablice. U ovaj susret unose odlične početne dojmove i očekuje se njihova pobjeda.

Skalice su protekle sezone imale problem sa čestim mijenjanjem kadra, što ih je koštalo vjerojatno i kvalitetnijeg rezultata. Ipak, kada igraju u najjačem sastavu, Skalice su uvijek opasan i težak protivnik. U prvom kolu izdanja ovogodišnjeg prvenstva igrali su protiv novaka u ligi MNK Bačvice. Ta utakmica odigrana je prije dva dana, što bi mogla biti mala prednost dugopoljskoj ekipi u večerašnjem susretu. Pomalo očekivano Bačvice su bile vrlo uvjerljive i pobijedile su sa 6:0. To je već drugi poraz Skalica sa visokim rezultatom, jer su u županijskom kupu teško poraženi od MNK Solin 1980 sa čak 11:0. MNK Skalice 2017 u oslabljenom i mladom sastavu u odnosu na njihove igre iz prijašnjih godina nisu mogle parirati momčadima s ozbiljnijim pristupom.

Današnja utakmica bit će prvi susret kojeg će MNK Hrvatski dragovoljac igrati kao domaćin u Sinju. U sportskoj dvorani Ivica Glavan – Ićo, domaćini će biti težak i vjerujemo nesavladiv protivnik svim ekipama koje im budu dolazile na megdan. Dođite i podržite MNK Hrvatski dragovoljac u susretu protiv MNK Skalice 2017. Utakmica se igra u 21 sat.