23/06/21

Namjerno ili slučajno: Izdali mu rodni list po kojem je Vukovar u Srbiji.

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Iz općine Trešnjevka su muškarcu, rođenom u Vukovaru, u rodnom listu napisali kako taj grad pripada Republici Srbiji. Da rodni list nije trebao predati gradskom uredu, ne bi tu grešku ni primijetio

Džanna Wagenhoffer je za Dnevnik.hr ispričala kako je greška, u kojoj je na rodnom listu Vukovar na papiru zapravo grad u Srbiji, došla do izražaja kada je predavala papire gradskom uredu.

”Mi smo taj rodni list izvadili ljetos. Nismo to primijetili jer nismo ni gledali. Tražili dokument, dobili, platili i otišli. Danas sam predavala neke papire u gradskom uredu i nisu mi primili zahtjev jer su primijetili tu grešku na rodnom listu”, rekla je Wagenhoffer.

Iz matičnog ureda su rekli kako se greške događaju.

”Nakon toga je supruga skoro šlagiralo kad je vidio i odmah se s tim papirom uputio u matični ured gdje mu je matičarka rekla ‘greške se dešavaju’, kolegica se zabunila”, kazala je Wagenhoffer. Nakon toga mu je izdan novi list.Sporni rodni list izdao je Gradski ured uza opću upravu – Područni ured Trešnjevka 16. srpnja 2020. godine.

Iako matičarka kaže “greške se događaju”, skloniji smo povjerovati da je ovdje riječ o namjernoj sabotaži ili totalnom ludilu.

dp/foto:Džanna Wagenhoffer

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img