Nezadovoljstvo u “Prometu”: Radnici prijete odlaskom pred Banovinu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U gradskoj firmi Promet ključa nezadovoljstvo vozača, a svoje će probleme iskazati prvo u četvrtak u krugu firme, a ako ne uspiju riješiti u narednom kratkom periodu, spremni su otići i pred Banovinu.

Iako Ivan Barišić, povjerenik Sindikata hrvatskog vozača u Prometu, nije želio otkriti koji je razlog pobune, kako dalmatinskiportal.hr doznaje, jedan od okidača je i privremena regulacija prometa u Zvonimirovoj, na što su i upozoravali. Mijenjanje autobusnih linija, vožnja bez dnevnog reda, a s druge strane smatraju i kako nema dovoljnog angažmana u rješavanju problema oko parkiranja drugih prijevoznika na autobusnim stanicama. To su samo neki od problema, a kako će kulminirati, vidjet ćemo skoro.

– Uz dužno poštovanje, željeli bismo prvo pokušati riješiti probleme unutar kuće i ne bismo ih iznosili javno. Ako ne uspijemo u narednih nekoliko dana, naša prava ćemo tražiti i pred Banovinom – kazao je Barišić za dalmatinskiportal.hr.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Sučeljavanje kandidata za čelno mjesto Splita: Bez sadržaja, vizije, rješenja,..; Puljak: “Jesam, pjevao sam ustaške!”

U emisiji OTVORENO hrvatske televizije gostovali su  Ante Franić - SDP, Željko Kerum - HGS, Vice Mihanović - HDZ, Jakov Prkić -  Pametno za Split...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img