Foto: Screenshot YouTube

Perišić se prvo javio odmah nakon operacije, da bi u četvrtak objavio fotografiju sebe na štakama, s imobiliziranom desnom, operiranom nogom. Podsjetimo, doživio je tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata u desnom koljenu

Kako piše talijanski novinar Fabrizio Romano, Perišićev će oporavak trajati pet do šest mjeseci, što znači da bi mogao na kraju sezone odigrati nekoliko utakmica. Perišićev cilj je i nastupiti za Hrvatsku na sljedećem Europskom prvenstvu, piše Romano.

Talijanski novinar također tvrdi da će Perišić odraditi ugovor s Tottenhamom, dakle da će ostati u Londonu još cijelu ovu sezonu. Loša je to vijest za navijače Hajduka, koji su se nadali njegovom dolasku već ove zime. O Perišićevom dolasku u Hajduk piše se mjesecima, prošlog je ljeta talijanski novinar Gianluca DiMarzio objavio da je blizu dogovora, no od toga nije na kraju bilo ništa.

Perišić se ozlijedio sredinom rujna na treningu Tottenhama. Bila je to beskontaktna ozljeda te se pisalo da bi mu nakon nje mogla i završiti karijera, s obzirom na to da će u veljači sljedeće godine navršiti 35 godina. No čini se da hrvatski reprezentativac želi nastaviti igrati.

Što se tiče eventualnog prelaska u HajdukPerišić može to učiniti sljedeće sezone kao slobodan igrač, ako ne produlji ugovor s Tottenhamom. U nekoliko navrata obećao je vratiti se u klub u kojem je igrao u mlađim kategorijama, ali nikad za prvu momčad.