NK Dugopolje ispalo u kupu od OSK-a

NK OSK - NK Dugopolje: 2:0

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Veliko iznenađenje danas je priredio NK OSK koji je iz Županijskog kupa izbacio NK Dugopolje.

Danas je u 14 sati u Otoku pokraj Sinja odigrana utakmica 1. kola Županijskog kupa između ekipa OSK-a i Dugopolja.

U utakmici domaćini su priredil veliko iznenađenje. Četvrtoligaš OSK seznacionalno je izbacio Dugopoljce iz daljnjeg natjecanja.

Otočani su od prve minute krenuli žustro. Takav pristup im se odmah i isplatio. Već na samome startu, u 1. minuti Otočani dolaze u vodstvo. Pogodak za domaćine postiže Katić.

Nakon postignutog gola, klub koji je dva ranga niže od Dugopoljaca se ne predaje. Naprotiv, povećavaju svoje vodstvo na 2:0. Strijelac je ponovno bio Katić, ovog puta u 89. minuti.

NK Dugopolje, koje bi vrlo rado htjelo ući u prvu ligu, moglo je doživjeti i teži poraz od ekipe koja je predzadnja u 4. ligi. U 55. minuti Otočanima je poništen regularan zgoditak. Unatoč tome, konačni rezultat je pobjeda OSK-a od 2:0.

Bilo je ovo teško gostovanje za Dugopoljce na kojem su u kupu zaustavljeni već na prvoj prepreci. Nadamo se kako će u prvenstvu pokazati bolju igru.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img