NK Dugopolje pojačalo se sa dva krilna napadača

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

NK Dugopolje se u zadnjim trenutcima ljetnog prijelaznog roka pojačalo sa dva nova igrača. U redove drugoligaša sa stadiona Hrvatskih vitezova stigli su Ante Kordić i Brenard Tsumega Bulbwa.

Kordić je 27-godišnji krilni napadač iz Splita koji može igrati na svim napadačkim pozicijama. Ipak najviše je igrao u napadu kao lijevo krilo. Prema Transfermarktu karijeru je gradio prvo u Uskoku, odakle je prešao u Mosor a zatim i u Solin. Nakon četiri godine igranja u ta tri kluba iz Solina prelazi u austrijski Deutschlandsberger SC gdje se zadržao samo jednu sezonu. Potom se vraća u hrvatski nogomet nastupavši jednu godinu za Cibaliju, a proteklu sezonu je igrao za slovensku ekipu Krško. Kordić je do sada odigrao ukupno 121 utakmicu zabivši pri tom 26 pogodaka i asistirajući 20 puta. Ovaj brzokrilni igrač ima iskustva u prvoligaškim i drugoligaškim natjecanjima.

Drugo pojačanje u redovima Dugopolja je nigerijski Bernard Tsumega Bulbwa. Omaleni (1.66-1.70 ovisno o izvoru) krilni napadač je nekadašnji U-20 reprezentativac Nigerije, koji je svojoj zemlji fantastičnim pogotkom donio U-20 Afrički kup nacija 2015. godine. Dobre igre donijele su mu transfer u tuniški Esperance gdje se, što u prvoj ekipi što u razvojnoj, zadržao tri godine. U tom klubu nije se uspio nametnuti pa je prešao u marokansku Mouloudiu. U Maroku ozlijede s kojima je imao problema i u Tunisu, nastavile su ga mučiti te nije uspio pokazati svoj talent. Novu priliku za dokazivanje dobio je ovog ljeta kada je bio na probi u drugoj momčadi Hajduka. U Hajduku nije prošao ali zadovoljio je zahtjeve Stipe Balajića i trebao bi biti novo pojačanje na desnom krilu dugopoljskog napada.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img