Novače, organiziraj Australian Open u ‘slobodnom gradu Sinju’

  0
  Foto: Screenshot

  Piše Vanja Zlatović

  Na, kraj toliko bolesnih, siromašnih, zaraćenih, teško i sebe požalim, kad mi se nešto izjalovi, pa da se mogu ljutiti ili patiti što je najveći igrač svijeta naletio na brus, jer se nije cijepio, ispunio formular, ili zbog bilo čega drugoga.

  Pri tome, da je Srbin ili Hrvat, gordi Ilir, uopće ne igra ulogu. Ja žalim drugo, a to je da naslovi i komentari susjeda sadrže uvjerenje da je on tu progonjen, još zazvuči i da je progonjen kao Srbin, a to je dvostruko glupo.

  Pa mi imamo skok zaraženih, i cijeli svijet, a osobito županija u kojoj notorni Bulj zove “slobodnim gradom Sinjem”, svoju populističko pubertetsku odluku da skupi na hrpu što više ljudi uz Crvenu jabuku, i time misli da je oslobodio Sinj od zdravstvenih vlasti, novog svjetskog poretka, i čeka da se u mjesec i više prebroje glasovi “za referendum ” koje su skupljali, vidim, i preko messengera, po čitavom svijetu, a ne bih se čudio i da telepatski, i po spiritističkim seansama.

  Te, “Nole je pritvoren”, “čuvaju ga naoružani ljudi”, “kenguri ovo i ono”, pa….što misli Nole, i otkrivač piramida….Samir Osmanagić u šeširu, za to me zaboli uvo, što vi kažete.

  I ako slijećem na neki aerodrom, ne mogu imati češki Škorpion, i reći da je to moje pravo, i da sam to zarobio 91. i služi samo za dobro, briga te gdje slijećem kakav sam u tenisu, boksu, ili je li imam tvornicu sardina.

  Kad slijećete u Etiopiju morate biti cijepljeni na više načina, ne možete reći da ste vi iz Visokog, pa da je ok, da ne treba.

  Konačno, Armani je otkazao revije u Milanu i Parizu, i to originalni Armani…a ne naš, kako onaj vic kaže.

  Konačno, ako je nekome toliko važno da se ne cijepi, evo prilike da se dokaže, ako je ishodio zdravstveno izuzeće…neka ispuni formular na klokanskom, i mirna Bosna i Hercegovina, i Angelina Jolie, i tko voće voli, neka pije Jolly.