od četvrtka Zvonimirova jednosmjerna prema Luci

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

S ciljem povećanja protočnosti vozila u predstojećim udarnim turističkim vikendima, u suradnji Grada Splita, Policije Splitsko-dalmatinske i Hrvatskih cesta, od četvrtka 9. kolovoza 2018. godine u 6 sati privremeno će se promijeniti prometna regulacija i dio Zvonimirove ulice od Narodnih novina do Pazara postat će jednosmjeran u smjeru Trajektne luke.

Na osnovu toga, za sva vozila biti će zabranjena vožnja Zvonimirovom ulicom u pravcu tzv. Koteksovog nebodera te će se sav promet odvijati kružno preko Trajektne luke, Autobusnog kolodvora i Bačvica.

Semafori kod Biskupove palače također će se reprogramirati u skladu s privremenom prometnom regulacijom.

Trasa javnog gradskog prijevoza za linije 2, 9, 10 i 15 se ne mijenja, ali sve ostale linije javnog gradskog prijevoza od četvrtka će se prilagoditi novom prometnom režimu, i umjesto Zvonimirovom voziti kružno preko Trajektne luke i Bačvica. Građani s područja Bačvica dobit će privremenu autobusnu stanicu koja će se ocrtati na Trgu Mihovila Pavlinovića.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img