HTV-ov Odjel Sport priprema snimke Sportskih trenutaka za pamćenje koje će se na Drugom program svakodnevno emitirati u popodnevnom terminu.

Od sutra ćemo se prisjetiti nezaboravnih utakmica sa Svjetskog prvenstva u nogometu i nastupa Vatrenih u Rusiji. Ponovno vas kronološki vodimo na pustolovinu Dalićevih vitezova.

U utorak emitiramo utakmicu protiv Nigerije, u srijedu je na rasporedu snimka dvoboja s Argentincima. U četvrtaka 26. ožujka prisjetite se dvoboja Hrvatske i Islanda iz osmine finala SP-a, slijedi još jedan dramatični dvoboj protiv Danaca, a vikend je rezerviran za dvoboje četvrtfinala i polufinala, utakmice s domaćinima Rusima i infarktni dvoboj s Englezima.  
    
– Moći ćete se prisjetiti i najvećih uspjeha hrvatskog sporta – osvajanja medalja na Olimpijskim igrama, Goranovog Wimbledona, nastupa Janice i Ivice Kostelić, osvajanja naslova europskog prvaka rukometaša Zagreba, legendarnoga nastupa hrvatskih košarkaša protiv Dream Teama, Ćire Blaževića i puta do francuske bronce, svjetskih i europskih naslova vaterpolista, kao i brojnih drugih trenutaka koji su ispisali bogate stranice uspjeha hrvatskog sporta, objavile su Komunikacije HRT-a.

Podijeli objavu